19.5.2012

Uusi osa luettavana! http://legacylaine.vuodatus.net/blog/3222080 Vuodatus temppuilee (taas) enkä saa tota laitettua tekstin sisään :-D Oon tosissani alkanu miettii tän siirtoo bloggeriin. Vastailkaas tähän etusivulle tai osan kommentteihin että mitä mieltä olisitte siirrosta? Tykkäättekö lukee bloggerista yms. mitä mieleen tulee :-D

12.5.2012

Anteeks tästä ihan luvattoman pitkästä tauosta! Toivottavasti teitä seurailijoita löytyy vielä. :-) Oon saamassa intooni takasin (kiitos uusien ladattavien ja ihanien livejournalien :-D) ja sueraavaan osaan onkin jo 40 kuvaa valmiina. Vielä muutamat kuvat jos ottais ja alkais sit kirjotella. :-)

8.4.2012

Vihdoin ja viimein toinen osa julkaistu, klik. Aloin tässä muuten miettimään että onko tällä etusivulla mitään virkaa kun en ees päivittele tätä mutta antaa nyt vielä roikkua mukana.

Gaie: Elisen paita on täältä, shortsit täältä ja T-P:n paita täältä. Mulla ei oo valitettavasti mitään muistikuvaa mistä ne housut on. D:

20.3.2012

Eka osa ulkona, lukemaan tästä.

19.3.2012

I'm back! Jos joku mua enää edes muistaa (vinkki: nimimerkkinä oli Ebby ja Lc Bailey :D) Innoistun taas legacyistä ja olihan se pakko oma alottaa. Mitään lupauksia jatkon nopeudesta en anna ja pyrin muutenkin pitämään tän sellasena rentona hommana :) Eli tiedossa kuvapainoitteisuutta ja turhia välikommentteja :D